Hangosítás

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Hangosításra van szüksége? A zárt- és szabadtéri rendezvények lebonyolításához szükséges technikai eszközök megfelelő megválasztásával garantált a siker. Előzetes egyeztetésünk alkalmával az igényeknek megfelelő struktúrát alakítjuk ki. Az alábbiakban segítek elindulni a rendezvény jellegétől függő szükségletek meghatározásában.

Gyakran csak beszéd kihangosítására van szükség (előadók szöveges beszéde esetén). Ez kibővülhet egy ünnepség kapcsán (esküvő, céges-, magán-, közösségi rendezvény, stb.) a jellegnek megfelelő zenék megválasztásával, beiktatásával. Ilyen rendezvényekhez egy hangfalpárt szoktunk ajánlani, vezetékes és/vagy vezeték nélküli mikrofonnal, CD lejátszóval.

Disco rendezése esetén a helyszín (klub, szabadtéri, házibuli) határozza meg a szükséges eszközöket, a hangerő nagyságát. Leggyakrabban 3 hangfalpárt használunk crossowerrel, a nagy hangerő és a megfelelő hangzás elérése végett. A rendszerhez CDJ lejátszó párt kapcsolunk, DJ keverővel és vezetékes mikrofonnal.

Karaoke- partyk levezényléséhez az alap hangrendszer mellett számítógépet (notebook) használunk kivetítővel s UHF mikrofonokkal.

A legkomolyabb feladat zenekarok hangosítása (fesztivál, koncert), amikor a különféle hangszereket megfelelő mikrofonozással, és az énekest énekhang- mikrofonnal látjuk el. Egy közepes színpad hangrendszerének összeállításához 4 hangfalpárt használok crossowerrel, monitorládákkal. Javaslom a vezeték nélküli mikrofonokat az énekes és/vagy műsorközlő kezébe, a hangszerekhez pedig vezetékes mikrofonokat helyezünk.

Bármely rendezvényről legyen szó igény szerint effekteket is tudunk biztosítani (füst, fények).

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiegészítő információk